fbpx

Novogodišnji SPSS Online Kurs za studente

Učite SPSS sa nama 

U godini neočekivanog, jedino očekivana je promena. Iako će Nova godina i Božić ove godine sigurno izgledati drugačije, to ne znači da ih ne možemo proslaviti tokom covid19 pandemije. Neka Vaša prva novogodišnja odluka bude da steknete nova znanja i veštine.

Novogodišnji i Božićni praznici mogu biti vreme učenja. Iako se o ovim praznicima često razmišlja kao o vremenu za odmor i opuštanje, postoji mnogo načina da tokom ovih praznika naučite nešto novo, od novih ideja do novih veština i talenata. I stina je da nismo u mogućnosti da Novu Godinu proslavimo kako bismo to želeli a takođe ni da učimo i razvijamo se na način na koji smo to do sada radili. Ono što možda možemo jeste da vidimo kako je moguće da to vreme iskoristimo najkvalitetnije i da nešto naučimo iako se forma učenja prenela u online formu.

Centar za istraživanja Vam nudi popust za naš grupni online SPSS kurs za Novogodišnje praznike.

Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete skeniranu prvu stranicu indeksa i stranicu sa godinom upisa.

Grupe su male do 6 polaznika. Datumi održavanja su fleksibilni. Radićemo zajedno 5 dana po 2h. Nakon svakog interaktivnog predavanja ćete imati domaći kako bismo bili sigurni da ste inkorporirali naučeno.

Sadržaj kursa:

🔸 Deskriptivna statistika

🔸 Korelacija

🔸 T-test nezavisnih uzoraka

🔸 Jednofaktorska ANOVA

🔸 Prosta linearna regresija

🔸 Prezentacija istraživanja polaznika

 

Pišite nam na:      centar.istrazivanja@gmail.com